Међутим, певачицу је задесила породична трагедија када је 2013. године изгубила сина јединца, који је у 47. години преминуо од срца. Иза себе је оставио жену, сина и ћерку. 

Бети је једном приликом говорила о губитку сина једнинца. 

Певачица је рекла да је њена бол неиздржива а да музика само погоршава њено стање: 

- На гробљу сам, где сам друго, кад ме питају… Само ја знам како ми је. Данас имаш дете, сутра га немаш. Нисам знала куда ћу и шта ћу са собом да урадим. Није ми лако да вам то објасним... Певам, а пре бих вриштала. Кроз сваку ноту, кроз сваку песму излази мој бол. Огромна бол. Мог сина више нема… Умро је од срца. Имао је 47 година. Иза њега је остало двоје деце. Моја унука Кристина, унук Владан и дивна снаха Снежана - рекла је Бети након трагедије, па наставила:

Фото: Јутјуб принтскрин/ РТС Песма Евровизије - Званични канал

 

- Мој син је био веома талентован. Слушали смо музику заједно. Сад више не слушам музику, не слуша ми се ништа. Питају ме овде да ли имам компјутер, па откуд да ми је до компјутера, јесу они нормални? Питају онда па како функционишем. Како фукнционишем? Не функционишем! Не слушам ништа. Не могу да слушам те ствари које смо заједно слушали мој син и ја. Музика је страшна по том питању, може човек на свакакве мисли да дође уз њу - испричала је Бети 2015. године.

Бети је тада рекла да је њен живот "време плакања", али је после неког времена успела да отпева песму "Црyинг тиме".

- Само месец дана после његове смрти требало је да наступим на Гардошу. Наступ је давно пре тога заказан. Отишла сам у Земун… Стала на бину. Аплауз, овације. У публици много оних који ме се сећају, знају ко сам… Нисам издржала... Мислила сам да ћу ћутати о свом болу заувек. Рекла сам да тај наступ посвећујем сину који је умро. И отпевала "Црyинг Тиме". То је мој живот од тада - време плакања - рекла је Бети Ђорђевић својевремено.

(Србија данас)

БОНУС ВИДЕО: