Ријалити звезда се појавила на рођендану Ане Радуловић, а друштво јој је правио Марко Ђедовић.

Отворено је причала о односу са Филипом Царем, Станиславом Крофаком као и најављеним тужбама за Алекс Николић.

- Прелепо се осећам, много ми је фалила слобода. Видела сам да је Цар причао о мени и видим да ме пљује по тиктоку, ја бих замоилила људе да гифтају, јер док неко гифта ја купујем станове. Немам времена да се бавим својом прошлошћу. Имала сам гомилу порука и позива и одговорила сам на један позив, а ја ничију трудноћу нисам спомињала. Он тако годинама функционише, очигледно му фали реклама преко мене, он мене не интересује - рекла је и порекла да постоји допадање између ње и Давида Драгојевића. 

-  Давид је мој пријатељ, ја сам дошла са Марком Ђедовићем и ми се сви лепо дружимо - Маја је понула и однос са Крофаком.

- Ми смо у чистом пријатељском односу и то је све - била је кратка Маја.

- Не могу да откријем локацију где је стан, али сам презадовољна својим успехом, са 28 година сам јако поносна на тебе - изјавила је Маја, па наставила о Филипу Цару и Александри:

- Не бавим се нешто претерано његовим животом. Њему и Александри сам пожелела сву срећу, али они очигледно имају потребу да ме увлаче у тај однос. Уколико буде наставила да тврди ствари које је никада нисам изговорила поднећу тужбу - рекла је Маја, па прокоментарисала свој пласман у Елити:

- Нисам разочарана што нисам победила, свакако сам на високој позицији и свакако сам испунила своји циљ и хвала свима који ме воле. Треба ми одмор, још је рано да причамо о новој сезони "Елите". Пре бих ушла у "Елиту", него у "Фарму" - рекла је Маја.

(Ало)

БОНУС ВИДЕО: