Многи верују да Деспић својим понашањем лоше утиче на омладину. Његово "крштење" патиком, лизање стопала, паљење тестере су само начини на које привлачи пажњу и шокира публику. Међутим, млади веома поштују његов рад и музику. Једном приликом екипа новинара "Блиц" телевизије је посетила родњи крај деснигирице и открила шта мисле они који га знају од раније: 

-Оно је дно. Оно лудило његово оно је страшно. Него је видео како може да се заради па распалио. Глупира се и нисмо поносни на њега. Шта дечко ради и чиме се бави оно је језиво. Знам његовог оца, верујте ми ни он човек не зна шта га је снашло. Био је овде у основној и био је добро дете стварно. Спортски тип, вредан, паметан- izjavio je profesor fizičkog vaspitaња а онда је наишао и домар школе: 

-Ти ниси видео шта он ради. Има неко лудило. Ти не знаш, али сад да питамо наше ђаке, сви знају ко је он.

Мишљење дели и комшиница која је за реперове скандале сазнала од деце из комшилука: 

-Знам ко је, нажалост. То је оличење нашег друштва и показатељ докле смо стигли као друштво. Надам се да његово глупирање неће бити још дуго актуелно, бринем се да би једног дана моје дете могло бити једно од оних који уживају док их такав човек лупа патиком по глави. Баш сам онај дан причала са комшиницом о њему, па ми је она открила да нам је комшија, нисам ни знала. Она је шокирана, јер је њен син дошао из парка и са великим узбуђењем причао и показивао шта он ради. Они се сада сви по крају зову "бајо", то су деца која имају 12, 13 година.

БОНУС ВИДЕО: