Mnogi veruju da Despić svojim ponašanjem loše utiče na omladinu. NJegovo "krštenje" patikom, lizanje stopala, paljenje testere su samo načini na koje privlači pažnju i šokira publiku. Međutim, mladi veoma poštuju njegov rad i muziku. Jednom prilikom ekipa novinara "Blic" televizije je posetila rodnji kraj desnigirice i otkrila šta misle oni koji ga znaju od ranije: 

-Ono je dno. Ono ludilo njegovo ono je strašno. Nego je video kako može da se zaradi pa raspalio. Glupira se i nismo ponosni na njega. Šta dečko radi i čime se bavi ono je jezivo. Znam njegovog oca, verujte mi ni on čovek ne zna šta ga je snašlo. Bio je ovde u osnovnoj i bio je dobro dete stvarno. Sportski tip, vredan, pametan- izjavio je profesor fizičkog vaspitanja a onda je naišao i domar škole: 

-Ti nisi video šta on radi. Ima neko ludilo. Ti ne znaš, ali sad da pitamo naše đake, svi znaju ko je on.

Mišljenje deli i komšinica koja je za reperove skandale saznala od dece iz komšiluka: 

-Znam ko je, nažalost. To je oličenje našeg društva i pokazatelj dokle smo stigli kao društvo. Nadam se da njegovo glupiranje neće biti još dugo aktuelno, brinem se da bi jednog dana moje dete moglo biti jedno od onih koji uživaju dok ih takav čovek lupa patikom po glavi. Baš sam onaj dan pričala sa komšinicom o njemu, pa mi je ona otkrila da nam je komšija, nisam ni znala. Ona je šokirana, jer je njen sin došao iz parka i sa velikim uzbuđenjem pričao i pokazivao šta on radi. Oni se sada svi po kraju zovu "bajo", to su deca koja imaju 12, 13 godina.

BONUS VIDEO: