У свим медијима одјекнула је вест да се низу развода на балканској јавној сцени придружује и певачица Индира Левак.

Некадашања представница групе "Колонија" објавила је да се након 11 година брака растаје од свог некадашњег сарадника и супруга Мирослава.

- Осећам потребу да као јавна особа која с вама свакодневно дели пословне и приватне тренутке, поделим и ову вест. Морам објавити да смо након 11 година брака Мирослав и ја донели заједничку одлуку о разводу. Даље настављамо развијати наше животе, али као двоје људи који се поштују, остајемо пословни партнери и пријатељи. Поштујући вишегодишњи заједнички живот и све прекрасне заједничке тренутке нашег брака, више изјава на ову тему нећемо давати, написала је Индира.

Фото: Инстаграм принтскрин/indiralevak

 

 

Иначе, Индири је ово био други брак, а раније је била девет година у браку с Нарцисом Мујкићем. Упознали су се 2000. у Макарској и након годину дана су изговорили 'да'. Када су се развели, Нарцис је рекао како је он крив за све јер никада није био уз Индиру када га је требала.

- Индира није ништа крива. Увек сам трчао за послом и за новцем. Све сам то радио за нас обоје, али нисам схватао да њој треба нешто сасвим друго. Она свој посао никада није доносила кући, а ја јесам, испричао је Нарцис 2010. за Еxтру.

БОНУС ВИДЕО: