Саопштење да се разводи, Индира је поделила на свом Инстаграм профилу:

- Осећам потребу да као јавна личност која са вама свакодневно дели пословне и приватне тренутке, поделим и ову вест. Морам вас обавестити да смо након 11 година брака, Мирослав и ја донели заједничку одлуку о разводу. Даље настављамо развијати наше животе, одвојено, али као двоје људи који се поштују остајемо пословни партнери и пријатељи - поручила је Индира Левак на Инстаграму.

Иначе, Индири је ово био други брак, а раније је била девет година у браку с Нарцисом Мујкићем. Упознали су се 2000. у Макарској и након годину дана су изговорили 'да'. Када су се развели, Нарцис је рекао како је он крив за све јер никада није био уз Индиру када га је требала.

- Индира није ништа крива. Увек сам трчао за послом и за новцем. Све сам то радио за нас обоје, али нисам схватао да њој треба нешто сасвим друго. Она свој посао никада није доносила кући, а ја јесам - испричао је Нарцис 2010. за Еxтру.

Подсећања ради, овако је Индира раније говорила о браку:

- Брак ми није идеалан, нема таквог. Брак је понекад бура, а понекад орканска бура... Ипак, љубав је најбитнија, као и поштовање. Супруг ми је сродна душа, а ми смо две темпераментне особе. Ја сам Девица, он је Ован и врло смо гласни кад крене фрка. Помиримо се касније и након 25 година смо схватили да је бесмислено не причати или расправљати се данима. Ми се загрлимо, пољубимо и кренемо даље у нове победе - истакла је Индира и додала: 

- Мене мушкарци веома воле, воле ту моју женску снагу. Када сам упознала супруга, био је стегнут, мало се опирао. Мислио се: „Шта ћу ја са певачицом?" А ја сам њега прва позвала. Требало је на први дејт да дође у 12 часова, а стигао је тек у 19, оклевао је. Врло сам отворена, конкретна и снажна, баш као и моје песме. Верујте ми, супруг ми парира по енергији, волим снажне, доминантне мушкарце који воде главну реч у кући. Ту сам да га пратим и подржавам, као и он мене - испричала је Индира.

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО: