Десингерица на својим наступима удара људе патиком, али им пљује и у уста, баца по њима коре, ренда сир. Драгомир је тренутно у Црној Гори где наступа, а према званично,м саопштењу Министарства, Деспићу нису отказани наступи, па је тако синоћ певао у једној дискотеци у Будви.

На друшвеним мрежама круже снимци са синошћњег наступа. Уочено је да нема инцидената. 

Подсећања ради, министарство културе и медија Црне Горе обратило се и родитељима, као и просветним радницима, да обрате пажњу на децу.

- Културна сцена наше државе треба да буде простор за позитивне и конструктивне поруке и садржаје, који ће доприносити развоју друштва и унапређењу културног насљеђа - писало је у саопштењу, па су позвали организаторе догађаја да приликом избора извођача воде рачуна о културним вредностима.

- Посебно обратити пажњу да оно што пласирамо младима, који су у највећој мјери конзументи садржаја, утиче на њихов раст и развој - наводило се даље у саопштењу.

- Подстичемо родитеље, просветне раднике и грађане да буду пажљиви и да активно учествују у културном образовању, посебно младих, како би заједно градили и успостављали квалитетни вриједносни систем - додали су из ресора. Министарство културе поручило је да ће наставити да прати ситуацију и предузима све неопходне кораке у складу са својим овлашћењима како би се заштитила културна сцена Црне Горе од негативних утицаја.

- Верујемо да заједничком акцијом свих можемо допринети заштити и унапређењу културних вредности и заустављању негативних утицаја у нашем друштву - закључено је у саопштењу, које је пренела РТЦГ.

БОНУС ВИДЕО: