Desingerica na svojim nastupima udara ljude patikom, ali im pljuje i u usta, baca po njima kore, renda sir. Dragomir je trenutno u Crnoj Gori gde nastupa, a prema zvanično,m saopštenju Ministarstva, Despiću nisu otkazani nastupi, pa je tako sinoć pevao u jednoj diskoteci u Budvi.

Na drušvenim mrežama kruže snimci sa sinošćnjeg nastupa. Uočeno je da nema incidenata. 

Podsećanja radi, ministarstvo kulture i medija Crne Gore obratilo se i roditeljima, kao i prosvetnim radnicima, da obrate pažnju na decu.

- Kulturna scena naše države treba da bude prostor za pozitivne i konstruktivne poruke i sadržaje, koji će doprinositi razvoju društva i unapređenju kulturnog nasljeđa - pisalo je u saopštenju, pa su pozvali organizatore događaja da prilikom izbora izvođača vode računa o kulturnim vrednostima.

- Posebno obratiti pažnju da ono što plasiramo mladima, koji su u najvećoj mjeri konzumenti sadržaja, utiče na njihov rast i razvoj - navodilo se dalje u saopštenju.

- Podstičemo roditelje, prosvetne radnike i građane da budu pažljivi i da aktivno učestvuju u kulturnom obrazovanju, posebno mladih, kako bi zajedno gradili i uspostavljali kvalitetni vrijednosni sistem - dodali su iz resora. Ministarstvo kulture poručilo je da će nastaviti da prati situaciju i preduzima sve neophodne korake u skladu sa svojim ovlašćenjima kako bi se zaštitila kulturna scena Crne Gore od negativnih uticaja.

- Verujemo da zajedničkom akcijom svih možemo doprineti zaštiti i unapređenju kulturnih vrednosti i zaustavljanju negativnih uticaja u našem društvu - zaključeno je u saopštenju, koje je prenela RTCG.

BONUS VIDEO: