Атрактивна водитељка је била једна од гостију на рођендану код колегинице, Ане Радуловић. Том приликом је показала поруке са својим дечком: 

- Ти си моје све, воли те твој лав. У кревету је. Он одмара сад - поручила је Јована, која је новинарима показала дописивање.

Открила је и да ли је трудна, што је недавно наговестила.

 

- Ма, пусти ме трудноће, то не постоји! Мало ми је каснило, признајем... (смех) Нисам трудна, то морам да кажем. Не прижељкујем дете, не. Желим да остварим себе још у послу, велике ствари желим. Поента ми није то, још једно дете, већ да уђем у историју! Друго дете ћемо тек у четрдесетим, можда чак и педесетим - казала је водитељка, па истакла од кад зна Ану Радуловић.

Јована је описала како се понаша када је у вези: 

- У посесивном сам фазону, што је моје, то је моје, туђе нећу, своје - то не дам. Како другачије? Мушкарац у мене треба да гледа као у икону на зиду, ја сам то заслужила, ваљда сам ја умела са њим, па сам такав систем гледања и заслужила својим пожртвовањем. То му и узвраћам, он је мени све на свету. Свуда идемо заједно, максимално смо посвећени једно другоме и чувамо нашу љубав. Данас је љубав реткост. Ми смо старински пар, једно другоме све причамо, та строгост влада и са његове и са моје стране. Само тако умем. За мене није љубав да пуштамо да свако ради шта хоће.

 

Такође, отворила је душу и о љубомори: 

- Љубоморе има. Болесно сам љубоморна, посесивна сам. Не показујем то, ћутим, док не прикупим аргументе у своју корист и онда пуцам, али у нашој причи нема места томе, Драган је прошао пуно у животу, изабрао је оно што му одговара.

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО: