Atraktivna voditeljka je bila jedna od gostiju na rođendanu kod koleginice, Ane Radulović. Tom prilikom je pokazala poruke sa svojim dečkom: 

- Ti si moje sve, voli te tvoj lav. U krevetu je. On odmara sad - poručila je Jovana, koja je novinarima pokazala dopisivanje.

Otkrila je i da li je trudna, što je nedavno nagovestila.

 

- Ma, pusti me trudnoće, to ne postoji! Malo mi je kasnilo, priznajem... (smeh) Nisam trudna, to moram da kažem. Ne priželjkujem dete, ne. Želim da ostvarim sebe još u poslu, velike stvari želim. Poenta mi nije to, još jedno dete, već da uđem u istoriju! Drugo dete ćemo tek u četrdesetim, možda čak i pedesetim - kazala je voditeljka, pa istakla od kad zna Anu Radulović.

Jovana je opisala kako se ponaša kada je u vezi: 

- U posesivnom sam fazonu, što je moje, to je moje, tuđe neću, svoje - to ne dam. Kako drugačije? Muškarac u mene treba da gleda kao u ikonu na zidu, ja sam to zaslužila, valjda sam ja umela sa njim, pa sam takav sistem gledanja i zaslužila svojim požrtvovanjem. To mu i uzvraćam, on je meni sve na svetu. Svuda idemo zajedno, maksimalno smo posvećeni jedno drugome i čuvamo našu ljubav. Danas je ljubav retkost. Mi smo starinski par, jedno drugome sve pričamo, ta strogost vlada i sa njegove i sa moje strane. Samo tako umem. Za mene nije ljubav da puštamo da svako radi šta hoće.

 

Takođe, otvorila je dušu i o ljubomori: 

- LJubomore ima. Bolesno sam ljubomorna, posesivna sam. Ne pokazujem to, ćutim, dok ne prikupim argumente u svoju korist i onda pucam, ali u našoj priči nema mesta tome, Dragan je prošao puno u životu, izabrao je ono što mu odgovara.

(Blic)

BONUS VIDEO: