Тенисер је неколико дана провео у Црној Гори одакле је отпутовао у Француску, на Олимпијске игре.

Време је на црногорском приморју провео са породицом, а Нолетов отац Срђан запажен је у друштву пилота Николе Ивановића, супругом певачице Невене Божовић.

Према навођењу медија, Ђоковићи су били смештени у хотелу који је  власништву Николе и Невене, али то није изненађење јер су дуги низ година пријатељи.

Новаково и Николино пријатељство датира још из давних дана, а то се касније пренело и на чланове његове породице, те се увек сви радо враћају код Ивановића.

Фото: Профимедиа

 

Иначе, Никола у центру Будве поседује хотел у ком чак и он живи са супругом Невеном и ћеркицом Анком, у којем су више пута угостили нашег тенисера.

- Новак и Никола су другари из детињства, мало је познато да су веома блиски. Иако се ретко виђају, њих двојица су раније доста излазили, путовали и дружили се, а сада је било логично да ће Ђоковић одсести код њега - испричао је извор раније.

Певачица је једном говорила о тенисеру: 

- Увек реагујем када чујем да је победио. Навикао нас је на то. Сви треба да будемо поносни на нашег човека који пише светску историју. Много значи што нас неко на тај начин представља. Увек се одазовем позиву породице шта год да је у питању. Одушевљава ме његова скромност и у понашању са људима, то је одлика великих људи - истакла је певачица.

 

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО: