Бојан Јовановски, познатији као Боки 13, поделио је црно белу фотографију на којој је позирао у загрљају покојног текстописца Милана Радуловића Лаће.

Фото: Инстаграм принтскрин/karleusastar

 

Означио је и Јелену у објави, а у тексту пише да је то последња фотографија пред смрт: 

- Ово је последња слика са Лаћом десетак дана пре његове смрти, био ми је у посети док сам био у болници (затвору), Лаћа је био један од ретких који ме је константно звао, звао моје родитеље, бринуо, посећивао ме је док сам био у затвору и болници! Он је био једно предобро биће пуно љубави и бола! Ми смо били наши, ми смо били породица, он је отишао млад и много талентован, отишао код своје мајке Марине која га је безусловно волела! Иначе, тачно је, баш на овом сусрету када је настала ова фотографија, пуштао ми је Карлеушине песме, био је пресрећан што раде заједно. Лаћа је много волео Јелену и била му је највећа инспирација! И за крај... Крваве ми сузе, понови рунде - пише у објави уз емиотиконе сломљеног срца: 

Певачица је шеровала ову фотографију на свом профилу: 

Подсећања ради, после најављивања да ће се песма наћи на новим албумима и рецитовања једног дела, изашао је снимак који је убрзо постао виралан. До објављивања ипак није дошло због сукоба које је ЈК имала са Футом.

БОНУС ВИДЕО: