Bojan Jovanovski, poznatiji kao Boki 13, podelio je crno belu fotografiju na kojoj je pozirao u zagrljaju pokojnog tekstopisca Milana Radulovića Laće.

Foto: Instagram printskrin/karleusastar

 

Označio je i Jelenu u objavi, a u tekstu piše da je to poslednja fotografija pred smrt: 

- Ovo je poslednja slika sa Laćom desetak dana pre njegove smrti, bio mi je u poseti dok sam bio u bolnici (zatvoru), Laća je bio jedan od retkih koji me je konstantno zvao, zvao moje roditelje, brinuo, posećivao me je dok sam bio u zatvoru i bolnici! On je bio jedno predobro biće puno ljubavi i bola! Mi smo bili naši, mi smo bili porodica, on je otišao mlad i mnogo talentovan, otišao kod svoje majke Marine koja ga je bezuslovno volela! Inače, tačno je, baš na ovom susretu kada je nastala ova fotografija, puštao mi je Karleušine pesme, bio je presrećan što rade zajedno. Laća je mnogo voleo Jelenu i bila mu je najveća inspiracija! I za kraj... Krvave mi suze, ponovi runde - piše u objavi uz emiotikone slomljenog srca: 

Pevačica je šerovala ovu fotografiju na svom profilu: 

Podsećanja radi, posle najavljivanja da će se pesma naći na novim albumima i recitovanja jednog dela, izašao je snimak koji je ubrzo postao viralan. Do objavljivanja ipak nije došlo zbog sukoba koje je JK imala sa Futom.

BONUS VIDEO: