Јелена је пренела своје утиске о песми и како је дошло до њеног настанка: 

- Веровала сам у успех песме "Лавица". Нисмо баш месецима размишљали какву ћемо песму урадити јер Хуљићи нису знали да имам жељу да се појавим на Мелодијама Јадрана. То је фестивал који се дешава у Сплиту. Само сам назвала Тончија и рекла му: "Ја бих ишла на фестивал". Питао ме је одмах са којим песмом, рекла сам му: "Па са твојом". Отишла сам на пут, имала сам радни викенд и за три дана су написали песму. Када сам прочитала текст рекла сам то је то. Мало одморила гласне жице, ушла у студио и песма је настала никада брже. Мислим да су се многе жене пронашле у њој. Називају је наследницом "Бижутерије". Волим ову песму, верујем у њу, цели регион је пева и ја сам пресрећна- рекла је за "Блиц" Јелена Розга.

Када је реч о мушко женским односима није се прилагођавала: 

- Нисам се ја борила. Знам шта хоћу, а шта не - била је кратка Јелена, па открила каква је када сиђе са бине.

- Јелена приватно је мирна. На бини сам енергична, сто на сат. Е, сада све оно што сам на бини приватно нисам. Јако сам мирна, пуно одмарам, никад се не дерем. Волим да финим, мирним разговорима решавам проблеме- открила је она.

Без обзира што неке њене колеге кажу да не воле да се проводе, Јелена је ипак љубитељ одличне музике: 

- Волим да излазим. Када је добро друштво није битно где сам. У понедељак ћемо колеге и ја ићи за Велу Луку, с обзиром на то да је годишњица смрти Оливеру Драгојевићу. Певаћемо Оливерове песме и мислим да ћемо се после тога лепо дружити- нагласила је она.

Ова дивна плавокоса дива истиче да не бежи од народњака: 

- Апсолутно све пратим, слушам, гледам на Јутјубу. Волим да слушам публику шта воле, а шта не. Наравно да ја сутра неку од тих песама нећу певати, али волим да чујем. Бавим се. Свако има своју публику. Ја волим када сви раде. Добро је док се пуне дворане, клубови. Мислим да за сваког има места- каже она, која воли да како наглашва упали радио и да пева.

- Слушам зависино од дана, расположења- нагласила је она и додала да не би бежала као Цеца Ражнатовић да сними дуетску песму са млађим извођачем као што је то фолк дива урадила са Војажем.

- Када се деси песма то је најбитније. Имам једну лепу дуетску песму, али с ким не смем вам рећи- нагласила је она.

Јелена крајем августа слави 47. рођедан, а сада је открила и где.

- Рођендан ћу прославити на Цетињу певајући. И томе се јако радујем- нагласила је она.

Розга  већ деценијама важи за једну од најлепших и најатрактивнијих дама, а сада је открила да ли је радила неку интервенцију. 

- Ништа на себи не бих урадила. Ако нисам до сада нема потребе. Не желим ништа- истакла је Розга.

Дуго је била соло, а да ли се нешто променило...

- Више нисам соло играчица- била је кратка она, па открила које су то ситуације када је размажена.

Дива божанственог гласа, открила је да ли је и кад размажена: 

- Ја сам размажена када ми се то може. Када се ради немам кад. Када дођем дома код својих у Сплиту онда јесам. Мама скува оно што волим, па сам тада размажена. Тада ми је све на длану- искрена је она.

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО: