Комшије овог брачног пара истичу да је певачицу фудбалер променио и да је она права породична жена: 

- Каћа изгледа боље него икада. Иако сви знају да је удата када прође комплексом за њом окрећу главу и одмеравају је. Чак и када шета ћеркицу. Можда би могла и који килограм више да набаци лепо би јој стајало. Мислим да Марку то не би требало да смета, па она је јавна личност у њу су свакако очи упрте цео живот, каже један од чувара.

Марко и Катарина нису дуго у новом стану, па старији који ту живе не знају о коме је реч, док млађи знају: 

- Марка смо ретко виђали откако су се уселили јер је он ваљда био у некој страној земљи, а она је стално у трку. Виђамо је у оближној продавници преко пута када оде у велику набавку и како се игра са ћеркицом. Доста се уозбиљила од када је постала мајка. То вероватно и ви новинари примећујете јер се раније писало о њеним проводима, а сада је више нема у тим рубрикама.

Две средњошколке хвале певачицин избор за моду, а често су је виђале у друштву Андреане Чекић. 

- Увек гледамо како је обучена, али торбе које она носи о њима можемо само да сањамо. Мислим да у торбама и обући има хиљаде евра, док нема комплексе да јој одећа буде неки бренд који сваки просечан Србин носи. Није умишљена и делује приступачно. Виђали смо је са Андријаном Чекић овде у оближњем кафићу, кажу оне.

Комшије кажу да је Каћа дању породична жена, ноћу права секс бомба.

- Током дана је можете видети како води ћеркицу, купује намирнице и хемију. Ту јој често дође и фамилија, отац јој је често са њом. Буде без шминке и са косом свезаном у пунђу, а онда после неколико сати је видите како излази из улаза и иде на наступ као секс бомба. Буквално као да је неко употребио чаробни штапић и потпуно је трансформисао. То њен посао захтева и мислим да добро плива и балансира у томе.

(Блиц) 

БОНУС ВИДЕО: