У септембру 2024. задесиће нас "тсунами" – помрачење у Рибама 18. септембра промениће животе многих. Зато вам доносимо пет савета астролога.

Постоји шанса да нам стиже најтежи период у години, због чега бројни астролози истичу колико је припрема важна.

Фото: Профимедиа

 

 

Традиционално, август је један од најпрометнијих месеци са астролошким догађајима. Ова година није изузетак. Чињеница је да ће се 18. септембра десити прво помрачење у Рибама у конјункцији са планетом карме Сатурн.

Другим речима, нећемо моћи да се сакријемо од тешких догађаја и лекција. То значи да ће у свачијој судбини бити велики број тужних искустава – због догађаја у породици и особа које ће се вратити из прошлости.

Месец у Водолији, ретроградни Меркур, Венера прелази у Девицу, а крајем месеца у Вагу. Стални прелази и транзити доводе до формирања интензивних и позитивних аспеката небеских тела, који, према хороскопу, такође утичу на наше стање и животну ситуацију.

Понекад животне ситуације захтевају да доносите брзе одлуке. Међутим, у августу је боље да не појачавате темпо живота и не трчите испред других. Таква журба ће највероватније довести до катастрофалних последица – пропасти, прекида потенцијално обећавајућих односа, отпуштања. Запамтите, можете себи да дате било које време да донесете одлуку.

Ово се нарочито односи на период током ретроградног Меркура. Сакријте свог унутрашњег детектива и не плашите се да питате: „Да ли сам добро разумео ово?“. Могуће је да ће нечија љута и неоснована критика заправо бити само покушај да вам укаже на недостатке из стварног живота. Дакле, немојте да журите са закључцима и покушајте да поставите јасна питања.

Фото: Профимедиа

 

 

Нема ничег лошег у томе да обратите пажњу на себе и да викенд посветите свом опуштању. Људи који су осетљиви на астролошке догађаје треба да запамте да се добро брину о себи током тако ужурбаних периода. Ако међу вашим пријатељима има таквих људи, онда их обавезно питајте како су и како се осећају. Покушајте да се удаљите од велике гомиле људи.

Ако стално додајете воду у бокал и не сипате је у чаше, ускоро ће цео сто бити прекривен водом. Не дозволите да енергија у вама остане, јер ће у августу 2024. личити на воду која је управо прокључала. Пронађите прави излаз кроз спорт, уметност, вечерње шетње или интензивну менталну активност.

Август 2024. доноси неколико периода са интензивним аспектима према Плутону. Ова планета дубоких трансформација и препорода настоји да извуче максимум из ситуације.

Усамљеност или стални састанци са људима које једва познајете, строга дијета или неконтролисана конзумација хране су примери екстремних ситуација до којих Плутон може да доведе.

(Најжена)

БОНУС ВИДЕО: