Глумица Лидија Вукићевић (62) одувек је важила за једну од најлепших у својој бранши, а да и даље плени лепотом сведоче њене објаве на друштвеним мрежама.

Иако гази седму деценију, Лидија има фигуру на којој би јој млађе колегинице позавиделе, а сада је све одушевила када је поделила фотографију у купаћем костиму.

Она је позирала поред базена у једноделном купаћем костиму који је имао дубоки деколте и прорез испод груди, а коментари на рачун њеног изгледа само су се низали.

 

 

"Синови ми имају породичан код"

 

Увек истиче да је јако поносна на синове Давида и Андреја, које је добила у браку са некадашњим фудбалером Митром Мркелом.

Фото: АТА имагес

 

 

- Имају породичан код, традиционални однос и воле да кажу: "То је наше породично окупљање" - казала је била Лидија, па истакла шта је шокирало њену другарицу.

- Скоро је била једна пријатељица... Андреј је одлазио, пошто живи на Вождовцу, и пољубио је мене, па Давида, а она је рекла: "Од када то нисам видела, да се браћа овако слажу". Најсрећнија сам због тога, то је огромна ствар у данашње време - додала је недавно.

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО: