Glumica Lidija Vukićević (62) oduvek je važila za jednu od najlepših u svojoj branši, a da i dalje pleni lepotom svedoče njene objave na društvenim mrežama.

Iako gazi sedmu deceniju, Lidija ima figuru na kojoj bi joj mlađe koleginice pozavidele, a sada je sve oduševila kada je podelila fotografiju u kupaćem kostimu.

Ona je pozirala pored bazena u jednodelnom kupaćem kostimu koji je imao duboki dekolte i prorez ispod grudi, a komentari na račun njenog izgleda samo su se nizali.

 

 

"Sinovi mi imaju porodičan kod"

 

Uvek ističe da je jako ponosna na sinove Davida i Andreja, koje je dobila u braku sa nekadašnjim fudbalerom Mitrom Mrkelom.

Foto: ATA images

 

 

- Imaju porodičan kod, tradicionalni odnos i vole da kažu: "To je naše porodično okupljanje" - kazala je bila Lidija, pa istakla šta je šokiralo njenu drugaricu.

- Skoro je bila jedna prijateljica... Andrej je odlazio, pošto živi na Voždovcu, i poljubio je mene, pa Davida, a ona je rekla: "Od kada to nisam videla, da se braća ovako slažu". Najsrećnija sam zbog toga, to je ogromna stvar u današnje vreme - dodala je nedavno.

(Blic)

BONUS VIDEO: