Млада певачица Сара Јовановић решила је да открије прави разлог због ког више не разговара са некада веома блиском другарицом и колегиницом, Невеном Божовић, са којом је била у групи "Моје 3", а обе су биле запажене током музичког такмичења у "Првом гласу Србије".

Сара и Невена напрасно су прекинуле однос, а управо то била је главна тема у јавности месецима након самог догађаја.

Иако о разлогу ниједна ни друга до скоро нису говориле јавно, Сара је недавно потврдила гласине, те признала да са Невеном није у добрим односима јер је Божовићева тада ушла у везу са њеним бившим дечком.

Фото: АТА имагес

 

 

- Ми смо имали прилике да радимо на још много пројеката заједно и у позоришту и што се тиче неких кампања итд. али, ем што су се путеви мало разишли, нисмо живели у истом граду, мислим да су и циљеви кренули мало да се разликују. Али ствар која је мене дефинитивно највише погодила и повредила је то што ми се учинило да сам неке људе мало више идеализовала него што би требало. Мислила сам да размишљамо исто по питању одређених ствари, неке ствари сам морала да сазнам преко медија. Уче те да не причаш превише када се бавиш овим послом, да је најбоље да си ван свих прича, али нешто из годину у годину ми се и не чини да је то баш тако. Да, просто нисам очекивала неке ствари - рекла је Сара, па наставила.

- У неком тренутку су се у медијима појавили наслови да је једна чланица почела да се забавља са једним мојим бившим, кога је притом упознала преко мене. Иронија живота, што сам ја таква особа, да си ти дошла до мене и рекла: "Саки, ја сам се заљубила, мало ми је без везе, али ајде макар да будем овако отворена и искрена", ја бих најискреније одреаговала, ок, можда неће на почетку бити пријатно, али разумем, живот је стварно једна врло, врло чудна ствар и има разних чудних околности, можда сам ја стварно требала само да вас спојим. Али сам ја знала са једне стране зашто је то урађено и зато ми је било грозно како се то не резонује. Пошто мислим да је мушка страна у тој причи и желела само да мени нешто врати на потпуно грозан начин и ја мислим да је то тренутак када су се људи збунили, већина људи је и заборавила како је све кренуло, заправо је тако све је кренуло и само је остао тај неки осећај неке неразјашњене ситуације. И мени је дуго било неразјашњено, јер сам ја све време очекивала неки позив - рекла је певачица.

Фото: АТА имагес

 

 

"Прва сам је позвала на кафу"

Како очекивано извињење није добила, Сара је открила да је она направила први корак, те Невену позвала на кафу.

- Никад нисам, ја сам заправо направила први корак, позвала сам је на кафу. Јер, имаш неке људе у окружењу, чак и блиске који ти кажу не треба да трошиш време на неке небитне ствари, небитне људе, али првенствено ја нисам такав тип, не волим да остављам ништа неразјашњено, друго није да ми је било небитно, значи то су особе које су обележиле део мог живота и апсолутно мислим да сам довољно радила на себи, да имамо довољно година, да и ако се деси нека ситуација која је можда непретарано обичајна, да можемо да седнемо на кафу и да то рашчистимо, да ако ништа друго ми будемо океј, а не да овако се нашто буде полунапето и чудно - рекла је, па открила да је наишла на неочекивану реакцију.

- Наишла сам на зид. Не бих волела сада да улазимо у детаље, али баш сам наишла на зид. Ту сам заправо схватила колико људи умеју да буду другачији у одређеним ситуацијама и да је све ствар перспективе. И заправо можда и ширине неке, да кажем. Ја сам тада ставила тачку. На жалост, наравно, да се то неће никада у медијима десити. Верујем да је и публика дан-данас збуњена и можда ће и остати збуњени после ове моје приче. Али, да, просто важно је да ако ништа друго сам ја ставила тачку - закључила је Сара.

(Телеграф)

БОНУС ВИДЕО: