Тања се и даље бави музиком и има наступе у Београду и осталим градовима у Србији. Она се недавно појавила на РТС - у са широким осмехом на лицу, а многи су констатовали да изгледа боље него икада.

Тања је својевремено прошла кроз тешке тренутке у приватном животу. Иза ње су два брака која су се наславно завршила, а први супруг ју је оставио док је била трудна, јер се заљубио у другу жену.

Фото: РТС принтскрин

 

- Човек се баш заљубишка док сам била трудна. После првог брака сам била разбијена на ситне комаде, како психички тако и физички. Мој тадашњи муж је нашао другу. Ћерка је имала тек два месеца, а муж ми саопштава да је заљубљен у другу. Искрено, једва сам се подигла из тога. Ја сам му ствари спаковала у кесе. Више од годину дана ми је било потребно да изађем из кризе - испричала је певачица у неколико наврата за домаће медије.

Ни са другим браком није имала среће.

- Код нас је тај наш крај дуго трајао. Нисмо се волели и нестало је поверење. Кап која је прелила чашу био је одлазак на свадбу код момка из мог бенда. Муж није хтео да иде са мном. Њему увек нешто не одговара, било да су то музика, друштво или хладна сарма. Тад је у мени нешто пукло - испричала је Тања једном приликом.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".