На крову аутомобила налазио се још један тинејџер, а више информација је за јутарњи програм "Редакција" изнела новинарка Курира Тамара Станковић.

- Несрећа се догодила у Барајеву, три сата иза поноћи. Наиме, малолетник од 17 година је настрадао када је пао са крова аутомобила марке "Пежо" којим је управљао његов вршњак који нема возачку дозволу, а њему је одређен притвор до 30 дана. Младић је од пада задобио тешке повреде главе, од којих је и преминуо на лицу места. На крову аутомобила се налазио још један тинејџер од 19 година, који је прошао без повреда - започела је Станковић, па споменула реакцију мештана:

- Грађани који живе у близини кажу да је било језиво, чули су шкрипу гума, јурњаву и вриску омладине. Међутим, у почетку нису мислили да се нешто озбиљно десило јер, како кажу, тамо се сваке суботе окупља омладине која прави журке. Додуше, када су чули позиве у помоћ мештани су изашли да виде о чему се ради и видели тинејџера који лежи насред улице испред кола са разбијеном главом. Претпоставља се да су хтели да направе неку шалу, па су двојица села на кров аута, док је неискусни возач дао гас, а већ након 50 метар, због наглог кочења, несретни малолетник је пао са крова и ударио главом право у асфалт.

(Курир.рс)

БОНУС ВИДЕО: