Жељко је оставио поруку у једној од Фејсбук група посвећеној летовању у Грчкој и испричао шта му се десило.

"Данас сам био на плажи Алики на Тасосу. Обратите пажњу на услугу. Покушавају да преваре. Кажу 15 евра а буде 50 евра сет лежаљки. Плус, тродупло наплаћују услугу хране у бару, без да уједно кажу тачну цену пре поручивања", упозорио је он.

Врло брзо су се јавили и други Срби са групе Грчка инфо који су посведочили да је све што је Златко рекао истина као и да су се сами нашли у сличној ситуацији.

Фото: Профимедиа

 

"Плажа је пренатрпана лежаљкама, не може човек поштено да прође међу лежаљкама. Генерално, на целом Тасосу су велике гужве, бар је тако било пре пар година... А за лежаљке "шишају"...",, пише у једном коментару, а у другом стоји како им се слично десило у Ставросу у једном бару на плажи.

"Када смо дошли један запослени на улазу нам је рекао да је сет лежаљки 50 евра. На моју реакцију да ми је скупо и да не желим пришао ми је њихов менаџер и објаснио како је "енглески језик њиховог радника лош" и да није 50 већ 15 евра. Прихватам. Он се окреће и одлази а онај исто радник ми каже да сачекам неколико тренутака. Када је менаџер отишао он ми онда говори да су лежаљке ипак 20 евра а не 15. Наравно да смо се окренули и отишли јер није ствар у 5 евра него у очигледном ваћарењу. Срећом отишли смо до оближњег бара Ecsauzua код Звездана који је жива легенда. Прича српски, јако љубазни а притом је довољно да се узме макар једно пиће. Добро проверите и за цене питајте унапред. У сваком житу има кукоља, нису сви исти", пише један Иван.

Фото: Профимедиа

 

Има и оних који су написали своје утиске о самом Тасосу и додали да је та конкретна плажа увек била "проблематична".

"Да, да запослени на Алики плажи су благо речено језиви. Штета за ту плажу што су такви запослени и што је натрпана лежаљкама. Иначе је много лепа природа, боја воде и има да се шета до неких ископина поред воде. Вреди видети", пише једна наша туристкиња.

БОНУС ВИДЕО: