Прошло је тачно шест година откако је преминуо хрватски музичар, цењен на простору целе бивше Југославије.

Драгојевић је у Хрватској добио чак и свој брод, а његову оставштину већ шесту годину за редом слави манифестација "Траг у бескрају", која је и ове године концертом обележила сећање на њега. О Драгојевићу је проговорила и Лепа Брена, која је са њим увек неговала добар однос.

- Постоји веома мали број људи које сам ја на неки начин волела, ценила и поштовала, а који су отишли. Једноставно, некад не постоје речи с којима можете да опишете емоцију и поштовање које осећате према тим људима. Један од њих је сигурно и Оливер Драгојевић. Надам се да је на неком лепом, бољем и мирнијем месту и да зна да је пуно тога оставио за собом - рекла је Брена која је 'морског вука' задњи пут видела у Скандинавији.

- Мислим да сам га последњи пут срела негде у Скандинавији, где је био на бензинској пумпи и точио гориво. Дошла је једна девојка да му обрише стакла, а ја сам узела четку за брисање стакла и нашалила се да ћу му их обрисати. Ту смо се препознали, срдачно поздравили, а он је отишао својим путем и ја сам наставила са својим бендом даље - рекла је певачица за телевизију Прва.

На тренутак дружења две музичке звезде подсетила је и Инстаграм страница која је поделила заједничку фотографију Брене и Оливера из времена једног од њихових дружења, а верује се да је настала 80-их година.

БОНУС ВИДЕО: