Немања Мајдов, џудиста који се налази на листи најбољих на свету, сматра да је на Олимпијским играма у Паризу доживео велику неправду - дисквалификован је у мечу против Теодороса Целидиса је после 3 опомене за које истиче да су му прелако и прерано изречена. 

Наглашава да је у питању била 100 % судијска контрола меча, а борилиште је напустио у сузама.

Међутим, у овим најтежим тренуцима у брилијантној каријери, када су га спречили да оствари још једна сан и покуша да освоји олимпијско злато, највећу утеху и мир му пружа прелепа супруга Ања.

Фото: Профимедиа

 

Ко је Немањина лепша половина?

Ања Лојпур Мајдов рођена је и одрасла у Зворнику, граду на Дрини. Завршила је Економски факултет у Сарајеву и радила је у банци, док је Немања био на врхунцу своје каријере у Београду.

Баш у свом родном месту упознала је чувеног спортисту, а своју везу успели су да одрже на даљину, јер су емоције међу њима биле веома јаке, а поверења није мањкало.

 

 

Након одређеног временског периода, Немања је запросио Ању на романтичан начин, у прелепом амбијенту уз ватромет.

Немања Мајдов на луди камен са предивном Ањом стао је 18. септембра 2021. године у Сокоцу.

Њихово венчање је било једно од најлепших и најпосебнијих у БиХ, које је окупило многе званице из свиета спорта, политике и естраде.

Свадба је била пуна емоција, смеха и песме, а посебно су се истакли кумови Немање, тенисер Новак Ђоковић и председник СНСД-а Милорад Додик, који су заједно запевали неколико песама и направили атмосферу за памћење.

 

 

 

 

 

 

Ања је блистала у прекрасној венчаници, док је Немања био елегантан у тегет оделу. Њихова љубав је зрачила из сваког погледа и осмеха.

 

 

 

А док се Немања такмичи, најватренија навијачица је управо Ања! Где год се појави, плени изгледом, а њеном природном лепотом оставља без даха.

– Поред мене ту су моја супруга Ања и син Лазар, који су моје ново гориво, нови талас који ме носи и нова мотивација. Таман кад смо се мало потрошили током свих ових година они су ушли у мој живот и дали ми нову снагу, јер желим да све то поновим пред њима. Драго ми је да сам узео титулу када се он родио и да једног дана сам сазна колико му је отац био успешан спортиста, а да му не морам причати о томе. Надам се да ћу се бавити овим спортом када он мало порасте па да ме може гледати. Мојој Ањи није лако да буде супруга шампиона, јер то носи много притиска те носи дозу одговорности – нагласио је Мајдов када се прошле године у само десет дана окитио са две златне медаље.

 

Фото: Профимедиа

 

Круна Немањине и Ањине љубави су синови Лазар и Василије, који је дошао на свет крајем јула. Спортиста истиче да су им наследници потпуно променили смисао живота, те да му је улога оца омиљена.

БОНУС ВИДЕО:

(Стил)