Nemanja Majdov, džudista koji se nalazi na listi najboljih na svetu, smatra da je na Olimpijskim igrama u Parizu doživeo veliku nepravdu - diskvalifikovan je u meču protiv Teodorosa Celidisa je posle 3 opomene za koje ističe da su mu prelako i prerano izrečena. 

Naglašava da je u pitanju bila 100 % sudijska kontrola meča, a borilište je napustio u suzama.

Međutim, u ovim najtežim trenucima u brilijantnoj karijeri, kada su ga sprečili da ostvari još jedna san i pokuša da osvoji olimpijsko zlato, najveću utehu i mir mu pruža prelepa supruga Anja.

Foto: Profimedia

 

Ko je Nemanjina lepša polovina?

Anja Lojpur Majdov rođena je i odrasla u Zvorniku, gradu na Drini. Završila je Ekonomski fakultet u Sarajevu i radila je u banci, dok je Nemanja bio na vrhuncu svoje karijere u Beogradu.

Baš u svom rodnom mestu upoznala je čuvenog sportistu, a svoju vezu uspeli su da održe na daljinu, jer su emocije među njima bile veoma jake, a poverenja nije manjkalo.

 

 

Nakon određenog vremenskog perioda, Nemanja je zaprosio Anju na romantičan način, u prelepom ambijentu uz vatromet.

Nemanja Majdov na ludi kamen sa predivnom Anjom stao je 18. septembra 2021. godine u Sokocu.

NJihovo venčanje je bilo jedno od najlepših i najposebnijih u BiH, koje je okupilo mnoge zvanice iz svieta sporta, politike i estrade.

Svadba je bila puna emocija, smeha i pesme, a posebno su se istakli kumovi Nemanje, teniser Novak Đoković i predsednik SNSD-a Milorad Dodik, koji su zajedno zapevali nekoliko pesama i napravili atmosferu za pamćenje.

 

 

 

 

 

 

Anja je blistala u prekrasnoj venčanici, dok je Nemanja bio elegantan u teget odelu. NJihova ljubav je zračila iz svakog pogleda i osmeha.

 

 

 

A dok se Nemanja takmiči, najvatrenija navijačica je upravo Anja! Gde god se pojavi, pleni izgledom, a njenom prirodnom lepotom ostavlja bez daha.

– Pored mene tu su moja supruga Anja i sin Lazar, koji su moje novo gorivo, novi talas koji me nosi i nova motivacija. Taman kad smo se malo potrošili tokom svih ovih godina oni su ušli u moj život i dali mi novu snagu, jer želim da sve to ponovim pred njima. Drago mi je da sam uzeo titulu kada se on rodio i da jednog dana sam sazna koliko mu je otac bio uspešan sportista, a da mu ne moram pričati o tome. Nadam se da ću se baviti ovim sportom kada on malo poraste pa da me može gledati. Mojoj Anji nije lako da bude supruga šampiona, jer to nosi mnogo pritiska te nosi dozu odgovornosti – naglasio je Majdov kada se prošle godine u samo deset dana okitio sa dve zlatne medalje.

 

Foto: Profimedia

 

Kruna Nemanjine i Anjine ljubavi su sinovi Lazar i Vasilije, koji je došao na svet krajem jula. Sportista ističe da su im naslednici potpuno promenili smisao života, te da mu je uloga oca omiljena.

BONUS VIDEO:

(Stil)