Наша певачица је на свет донела дечака, а како је протекла припрема за порођај и сам порођај, открио је извор близак певачици. Дете је добило одличну оцену, а млада мајка се осећа добро после порођаја: 

- Каћа је стигла у Народни фронт у среду након што се посаветовала са брачним паром који јој је водио трудноћу и заказала царски рез. Након два дана и почетка контракција, отишла је на порођај. Све је прошло у најбољем реду, те је родила здравог дечака ког је жељно ишчекивала свих ових месеци. Иако се опоравља од анестезије, а тек је чека опоравак од реза, осећа се добро и срећнија је него икад због тога што је мајка и што коначно може да узме свог сина у руке - наводи извор близак певачици.

Певачица је решила да се породи у државном породилишту, јер је начелник Народног фронта власник приватне клинике којој је указала поверење током вођења трудноће.

Неколико месеци пред порођај, Катарина је уложила у опремање собе за свог наследника око 30.000 евра, па је све чека спремно када изађе из породилишта.

- Прво дете увек дође као инспирација будућих мама да купе све што су одувек желеле док су маштале о мајчинству. Тако је било и код Каће. Све што је штедела свих ових година, и склањала са стране након наступа, уложила је у то да обезбеди свом првом детету најлепши кутак. Креветац који је изабрала је креветац једног од најскупљих страних брендова, а од истог бренда је наручила и комоду за пресвлачење која је подешена тако да се фиоке саме затварају без да се чује икакав звук. Само та два комада су је коштала око 5.000 евра. Баш се бацила на спремање месецима пре него је родила сина и уживала у томе као да дете у продавници играчака - наводи извор који истиче да Живковићева време проводила искључиво са породицом и партнером, па не чуди што је током трудноће укинула дружења по ресторанима и изласке како би се одморила за све паре и уживала у сваком тренутку.

- Иако јој је трудноћа дошла изненадно, Каћа је од првог дана решена да избеге сваки могући стрес, непотребна цимања и дружења. Окружила се својом породицом и пријатељима, а највише времена проводила са емотвним партнером који јој је у свему угађао. Таман кад смо помислили да не може да је мази и пази више него претходних година, десило се да затрудни, па ју је током свих девет месеци гледао као принцезу и није дозвољавао чак ни кесу да подигне - закључује извор за Ало!. 

Када је у јавност изашла вест да је у другом стању, певачица је рекла да ће се трудити што више може да сакрије ко је отац њеног детета: 

- Мој емотивни партнер није јавна личност, и ја се трудим да поштујем не само његову приватност већ и приватност свих које волим. То љубоморно чувам за себе. Желим да уживам у лепим стварима које су ми се десило и себи пружим заслужени мир сада када сам добила највећи дар од Господа - рекла је тада за Ало!. 

БОНУС ВИДЕО: