Давне 2008. године и једно и друго су били у емотивним везама, али љубав која је планула међу њима била је јача од свега.

Како године пролазе, емоције овог пара су свечвршће и богатије.  Жељко и Јована су 20. јануара 2012. у тајности изговорили судбоносно "да" на Малдивима, на прелепом острву на ком су први пут заједно провели одмор. 

После неколико дана, тачније 2. фебруара, озваничили су грађански брак склопљен на Малдивима, за који се испоставило да је неважећи.

Доказ љубави Јоване и Жељка су свакако њихова деца. Пар је сина Косту добио 10. априла 2014. године, а истог дана настала је и једна од најлепших Жељкових балада. Током 2017. године, Коста је добио и две сестре, близнакиње Ану и Срну.

У односу овог  познатог пара не недостаје љубави, али романтике свакако недостаје. 

Током 2019. године, Жељко је за хрватске медије уочи концерта говорио какав је приватно и признао да није баш романтичан, без обзира на то што је скоро свака његова песма прелепа балада. 

- Никада се нисам сматрао романтичним, мало ме је срамота - рекао је Јоксимовиц́ уз осмех и додао да се романтичним стварима бави његова супруга Јована која често зна Жељку да приреди предивне тренутке.

Жељко је имао концерт у Сплиту, а Јована му је приредила изненађење: 

- Она је мени честитала рођендан и до пола концерта нисам видео да је она организовала ленту преко целе арене и кад су упалили светло ја сам рекао ‘јаооо’ - испричао је Жељко Јоксимовић.

(Хелло)

БОНУС ВИДЕО: