Јелена је показала тело о каквом младе девојке само могу да маштају. Од када је крочила на сцену, важила је за једну од најпожељнију младу даму деведесетих. 

Многима је тешко да поп дива има 45. година колико савршено изгледа. Осим доброг изгледа, дефинише је и стил о коме пишу светски медији, а Карли није пропустила прилику да јачем полу одузме дах и фанове изненади аутфитом чак и када крене на плажу.

Певачица се определила за фотографију у жутом купаћем костиму упечатљивог дизајна. 

Певачица је груди прекрила траком, па тако се може рећи да купаћи има  и "доњи" и "горњи" деколте, а предео стомака је био готово потпуно отворен. Међуножје је било такође откривено, али не толико да пређе границу укуса. 

Врло необичан купаћи је употпунила сунчаним наочарима које су јој прекриле пола лица, а коментари испод фотографије су се низали: 

 "Најмоћнија риба на планети", "Не може ниједна да ти присмрди девојко", "Карли, покажи нам личну, колико заправо година имаш?", "Звони колико је моћна", "Лепа си ко Бог", "Колико моћи у једној жени", "Бомба", "Капа доле", "Напунила 18 година" - били су само неки од њих.

БОНУС ВИДЕО: