Задругар је подргрејао сумњу да је у вези са атрактивном плавушом, а онда је демантовао и рекао да су само пријатељи. 

Тим поводом се огласио бивши задругар Сале Лукс и открио ко је нова девојка Ивана Маринковића.

- Је л' сте гледали филм "Муње"? Знате ону плаву девојчицу, тада је била у успону, Маја Манџука. Мајина старија рођена сестра, Мила Манџука, зову је Мила померанац зато што држи померанце, има 4, 5 паса, живи у Булевару краља Александра, у неком дозиданом потркровљу, али нећу да кажем каквом јер ће да ме туже. Из фине породице је, мама јој је професорка, госпођа Данка, режисер филма "Вуковар, једна прича". Иван је сада с њом, он је нешто крије, она има истетовиране померанце и дуго је живела на Кипру, волела је све што воле млади, то је широк појам, али ако неко разуме тај фазон медикамента зезање, слатко, хладан сок, Шаде, пригушено светло, ако неко капира - рекао је он на Ред Тв-у.

 

@redtv_network Sale Lux ima saznanja da je Ivan Marinković sada u vezi sa Milom, sestrom poznate glumice Maje Mandžuke #NeGledamTiJaTo #tvojRED ♬ original sound - Red TV

 

Иван је недавно рекао да са Јеленом комуницира путем пријатељице и да му је чудно што она ништа не предузима у вези развода. Такође, ако их буду спојили у "Задругу елиту 8", није сигуран како ће реаговати: 

- Чуди ме што ништа не предузима поводом развода, изгледа да ћу морати ја. Боде ми очи што и даље има моје презиме. Ја бих све то решио, средио, имам још да је одјавим са моје адресе, да ми не стиже пошта. Ако нас споје у Елити 8, већ видим сценарио. Не плашим се. Врло је вероватно да она неће због тога да даје развод. Њу неко сада озбиљно саветује, али није свесна да то није добро по њу. Код мене је имала фул третман, госпођа из Београда, сад се вратила на старо, шта ће сада, Бог зна. Постаје старлета у 37 година, не знам шта планира после ријалитјиа она - говорио је Маринковић за Блиц.

БОНУС ВИДЕО: