Zadrugar je podrgrejao sumnju da je u vezi sa atraktivnom plavušom, a onda je demantovao i rekao da su samo prijatelji. 

Tim povodom se oglasio bivši zadrugar Sale Luks i otkrio ko je nova devojka Ivana Marinkovića.

- Je l' ste gledali film "Munje"? Znate onu plavu devojčicu, tada je bila u usponu, Maja Mandžuka. Majina starija rođena sestra, Mila Mandžuka, zovu je Mila pomeranac zato što drži pomerance, ima 4, 5 pasa, živi u Bulevaru kralja Aleksandra, u nekom dozidanom potrkrovlju, ali neću da kažem kakvom jer će da me tuže. Iz fine porodice je, mama joj je profesorka, gospođa Danka, režiser filma "Vukovar, jedna priča". Ivan je sada s njom, on je nešto krije, ona ima istetovirane pomerance i dugo je živela na Kipru, volela je sve što vole mladi, to je širok pojam, ali ako neko razume taj fazon medikamenta zezanje, slatko, hladan sok, Šade, prigušeno svetlo, ako neko kapira - rekao je on na Red Tv-u.

 

@redtv_network Sale Lux ima saznanja da je Ivan Marinković sada u vezi sa Milom, sestrom poznate glumice Maje Mandžuke #NeGledamTiJaTo #tvojRED ♬ original sound - Red TV

 

Ivan je nedavno rekao da sa Jelenom komunicira putem prijateljice i da mu je čudno što ona ništa ne preduzima u vezi razvoda. Takođe, ako ih budu spojili u "Zadrugu elitu 8", nije siguran kako će reagovati: 

- Čudi me što ništa ne preduzima povodom razvoda, izgleda da ću morati ja. Bode mi oči što i dalje ima moje prezime. Ja bih sve to rešio, sredio, imam još da je odjavim sa moje adrese, da mi ne stiže pošta. Ako nas spoje u Eliti 8, već vidim scenario. Ne plašim se. Vrlo je verovatno da ona neće zbog toga da daje razvod. NJu neko sada ozbiljno savetuje, ali nije svesna da to nije dobro po nju. Kod mene je imala ful tretman, gospođa iz Beograda, sad se vratila na staro, šta će sada, Bog zna. Postaje starleta u 37 godina, ne znam šta planira posle rijalitjia ona - govorio je Marinković za Blic.

BONUS VIDEO: