Окривљеном се ставља на терет да је током јуна извршио кривична дела на штету четири оштећена лица на тај начин што је из незакључаних аутомобила и кућа оштећених одузео новац, банковне картице, лаптоп и мобилне телефоне, након чега је једну од украдених банковних картица 12 пута неовлашћено употребио и прибавио себи противправну имовинску корист, саопштило је данас Треће основно јавно тужилаштво у Београду.

Окривљеном се такође ставља на терет да је 26. јуна у Земуну уочио незакључано паркирано возило марке “Фиат Пунто”, у које је ушао и искористио чињеницу што се у брави налазио кључ, стартовао возило и одвезао се, након чега је 28. јуна од стране полицијских службеника примећено и заустављено возило којим је управљао окривљени.

Пред јавним тужиоцем окривљени се бранио ћутањем, а имајући у виду да је у питању лице које нема пријављено пребивалиште, на предлог Трећег основног јавног тужилаштва у Београду, Трећи основни суд у Београду је донео решење којим је према окривљеном одређен притвор.

БОНУС ВИДЕО: