Александра је признала да има новог партнера, а Филип није желео да говори ништа о свом емотивном стању. Мина је зато рекла да ју је контактирао. 

Некадашњи учесник ријалитија, објаснио је о чему је реч. Филип није знао да је у истој групи са бившом девојком Мином и пријатељем Лазаром Чолићем Золом. Тако је позвао грешком Мину.

- Да једна Мина каже, прво, с тим Золом си се дружила, седела у кафићу када си ме додала у ту групу. Мени си се прво јавила, не ја теби. Да, срамота је с ким игра, од мојих бивших до не знам кога. Ја ти, жвало жвалава, желим да се оствариш и као жена и као мајка. Жвало, када видиш да људи имају проблеме, зло једно истинско и покварено, онда не додајеш уље на ватру, него ако си толико добра са Александром, позовеш, а не јавно да презентујеш као да смо се ми чули, да сам те звао као да те хоћу иск**ати, хрпо го**на. Из ког је та контејнера испала, заборавио сам да је жива, Боже ме опрости - изјавио је Цар, па наставио:

- Сад пошто си ти смећарка, пошто си рекла да смо били пијани и дрогирани, зна се добро Мина да си се усе**вала од наркотика, да си уништена од наркотика вероватно и дан данас и читав живот имаш проблеме са опојним и тешким дрогама. Слободно ме тужи, стојим иза свега што кажем, тврдим. Пошто се ви иначе бавите тужбама, ја тврдим ово што говорим, све могу доказати чињеницама и доказима, не "рекла казала". Исто тако тврдим да си лизала пи**у Дениз Дејм и она теби, у хотелској соби са балкона, прва лево. После тога више нисмо имали додирних тачака - поручио је Филип Цар.

БОНУС ВИДЕО: