Новак и Јелена Ђоковић су толико дуго заједно да им ни имена више не иду једно без другог " Ноле и Јелена". Ове године они славе 19 година љубави, заволели су се док су још били средњошколци, онда када су сањали да ће Новак бити најбољи тенисер свих времена.

Фото: Профимедиа

 

Јелена Ђоковић која се као девојка Новака Ђоковића први пут појавила у јавности на турниру у Амерсфорту у јулу 2006. године.

Њихова љубав је одолела свим изазовима и искушењима, па су се у јулу 2014. године једно другом заклели на вечну љубав на Светом Стефану.

Фото: Профимедиа

 

Исте године у октобру Јелена је родила сина Стефана у Монте Карлу, док је три године касније њихово породица постала четворочлана рођењем ћерке Таре.

 

 

- Увек је међу нама постојао однос обостраног поштовања, подржавања и обожавања. Јелена је особа са којом увек могу да разговарам, без обзира да ли су у питању неке дивне ствари или у случају да ми је потребна утеха, раме за плакање - искрен је Новак.

- Јелена је увек ту.

– Супруга и ја смо почели да се забављамо када сам имао 18 година. Спојио нас је управо тенис којим се и она некада бавила. Када је отишла на студије у Милано ја сам се отприлике у исто време преселио у Монако. Два града су близу, па је често долазила.

ФОТО: Принтскрин Инстаграм ђокерноле'с профиле пицтуре ђокерноле

 

Захвалан сам јој на свему што је урадила како би наша веза опстала. Још док је студирала упознала ме је са јогом. Родитељи и мој први тренер учили су ме да све ствари које ме муче ставим на папир. То ми је помагало, али је с временом ишчезло.

– Уз Јелену сам опет почео то да радим и осетио сам се добро, јер сам могао свашта да избацим из себе. Учим како да постанем стрпљивији, да средим мисли контролишем се, да ослободим за квалитетно време са породицом, јер они су ми приоритет – рекао је једном Ноле.

(Сторy)