Ноле је освојио толико жељену и дуго чекану златну медаљу на Олимпијади пошто је у финалу победио свог тренутно највећег ривала, Шпанца Карлоса Алкараза резултатом 2:0 (7:6, 7:6). Ноле је у 37. години остварио свој сан, а потом је успех прославио групним загрљајем са породицом и члановима тима.

Један од најемотивнијих тренутака свакако је загрљај и пољубац са супругом Јеленом Ђоковић, која је уз њега од почетка каријере и увек му је била највернија подршка. Јелена је стално уз себе имала заставу Србије којом је поносно махала током меча.

Друштвене мреже преплавиле су фотографије супруге најбољег тенисера у историји како маше заставама Србије, огрће се њима, истиче их сваки пут када примети да је камера снима, а било је и врло симпатичних тренутака када је снимљена са заставицом која вири из шешира.

Јелена, која је и директорка фондације која носи Новаково име, огласила се после меча и на друштвеној мрежи "X", поново скренувши пажњу на заставе Србије.

– Колико се српских застава данас вијорило. Понос!!! – поручила је Јелена.

Корисницима ове друштвене мреже ништа није промакло па ни Јеленино поносно истицање заставе, па су многи истакли да им је ово исказивање патриотизма било веома лепо.

Низали су се и шаљиви коментари, па је један од корисника рекао да је на Јелену сигурно утицао Новаков отац Срђан.

- Све све, али Јелена Ђоковић почела да србује! Види се Сркијев утицај на снајку - написао је корисник.

Оно што је сигурно јесте то да је Јелена поносна на успех свог супруга као и цела нација, а њему никада није мањкало речи захвалности које је често упућивао својој супрузи и остатку породице због подршке коју су му увек несебично пружали.

(Курир)

БОНУС ВИДЕО: