Њена унука Леона, ћерка Николе и Бојане Роквић данас пуни осам година: 

- Гледам те како растеш, како се из дана у дан мењаш. Поносна што си моја. Док занесена држећи палету најдивнијих, шарених боја, ствараш слике своје маштовите стварности. Уживам јер све што дотакнеш претвараш у уметност рађања. Рађања љубави, среће, задовољства, радости,... мењајући и бакину стварност. Јер тај мирис среће, којим ме опијаш чини да сваким даном изнова, осетим колико је живот леп. Леночка моја, прва девојчице бакина, срећан ти осми рођендан, синфонијо радости моје. Волим те - написала је Славица и разнежила многе, а Никола је у опису објаве оставио емотиконе црвених срца.

Фото: Инстаграм принтскрин/rokvic.slavica

 

Пре неколико дана се огласила и Бојана и описала како се осећа поводом рођендана наследнице: 

- Ближимо се полако 8. рођендану и кад бих наредних 10 дана смишљала шта тај дан да напишем за њу и даље не бих имала довољно речи! Лени - написала је она тада.

Подсећања ради, Бојана и Никола имају троје деце, ћерку Леону, сина Симеона који има 4 године, а прошле године у јануару добили су ћерку Ангелину.

 Никола Роквић је недавно ишао пешке из Београда до Егине како би прикупио новац за дечију онкологију. По повратку у Србију, он је за "Блиц" открио детаље путовања.

БОНУС ВИДЕО: