Певачица је открила да је кућу од четири спрата преписала сину, а такође је и власница хотела. 

Нела је говорила једном приликом како је тешко зарађивала само да би сину обезбедила дом: 

- Ја сам грцала за све то, ја сам желела да створим! Екстремно сам радила. И мој бивши супруг и ја смо сину кућу преписали. Наравно, то је све стечено док смо били у браку. Па, за наше дете смо се борили, преписан је поклон њему - рекла је Нела.

- Певам од своје петнаесте године, али сам била паметна. Жао ми је што неке колеге доживе 60 или 70 година и немају свој стан. Ја бих то убила! Не тражим да то буде хала, али заради за себе - додала је Нела једном приликом за "Гранд".

Нела је говорила и о мужевој превари. Укупно је била десет година у браку са њим. Јавно је причала о брак истичући да превару никада не би могла да опрости. 

- То је све живот. Недавно сам баш рекла када сам се ја развела могу сви. То значи, пошто сам ја једна рачица, породична жена, када сам се удала спустила сам ролетне, ја која сам рибетина, која оде у Швајцарску, Немачку, Холандију да пева и одем само на наступ, па у хотел и на аеродром. Ништа ме друго није занимало, имам своју породицу, ту прича почиње и ту се завршава - причала је она за Гранд.

БОНУС ВИДЕО: