Сви се надамо да ће и други наши спортисти "узети пелцер" од Новака и да ће се "накалемити" на његов историјски успех и увећати број одличја поред имена наше земље.

Фото: М. В.

 

 

Велике шансе за тако нешто пружало се синоћ и кошаркашкој репрезентацији Србије, који су у полуфиналу у Паризу изгубили од репрезентације Америке резултатом 95:91, вођством САД.

Фудбалер Душан Влаховић је открио и шта му је Богдан Богдановић послао у поруци када су извукли Американце након полуфинала, што је за све било велико изненађење.

Фото: Профимедиа

 

 

- Наравно, пратим све наше спортисте и кошаркаше, гледао сам их и против Јужног Судана и надам се да ће догурати што даље, да ће ићи до медаље. Видео сам да у полуфиналу поенцијално могу на Американце, али чуо сам се и са Богданом, он каже да "не праштају..."

Фото: Профимедиа

 

 

- Нема чега да се бојимо, ако смо на нивоу, можемо сваког да добијемо. Имамо најбољег играча на свету и неке од најбојих играча на свету, тако да мислим да нема стрепње ни за кога. Пратим све и надам се да ћемо освојити што више медаља - открио је Влаховић.

(Телеграф)

БОНУС ВИДЕО: