Певачица Јелена Карлеуша стала је на страну колегинице Секе Алексић, која је недавно на друштвеним мрежама оштро реаговала због поруке газде једног клуба у Инђији, који је рекао да због високих цена више неће звати популарне певаче да наступају.

Сека је тад истакла да је уверена да су сами криви за то зато што су "годинама плаћали људе који музику пуштају на УСБ", након чега се огласио и Михајло Веруовић Војаж, који јој је одговорио и поручио да су "његове журке најпопуларније" и да је та изјава омаловажавање од стране Секе.

На његову изјаву сада је реаговала и ЈК, која је на инстаграму написала следеће:

Фото: АТА имагес/А. Ахел

 

 

- Није Сека "ударила" на овог пуноглавца, јер вероватно не зна ни ко је. Ок, можда је и чула за неког индијанца који је снимио песму са женом која је учествовала у покушају убиства његовог оца или за лика који има по 20 људи на наступу, али то није била њена поента. Поента је и да пуноглавац одговара звезди која траје 20 година, а њега се после 3 месеца постојања не сећају ни рођаци. Апсолутно сам за подржавање младих уметника, али не за подржавање неталентованих утрипованих будала који су на све то и безобразни - истакла је Карлеуша, па му је поручила:

Фото: АТА имагес/А. Ахел

 

 

- Мали, кад будеш трајао више од годину дана, кад будеш сам могао да доведеш више од 20 људи на наступ (као на пример Девито) онда проговарај. До тада, ајде више да те не чујем да омаловажаваш велике звезде до којих никада нећеш моћи да добациш - закључила је поп звезда.

Подсетимо, Војаж је на Секину изјаву изјавио следеће:

Фото: АТА имагес

 

 

- Па ми певамо на УСБ. Па добро, шта... Није моја музика таква да се изводи са бендом. Не могу ја да пустим песму "Гад" и да певам са бубњем и гитаром, тако да постоје неке техничке ствари, зашто ми не наступамо с бендом. Музика коју ми радимо је таква и оно што се мени не свиђа је тај неки покушај омаловажања нове генерације, као наступамо на УСБ. Да, наступамо на УСБ, али су наше журке тренутно стварно најпопуларније - рекао је репер.

(Курир)

БОНУС ВИДЕО: