Јелена је прошлог августа, тачније пре годину дана објавила два албума "Алфа" и "Омега", који су за кратко време постали веома слушани. . Како је Информер сазнао, на пројектима је требала да се нађе и и песма "Рунде", коју је за Јелену написао Милан Лаћа Радуловић. Излазак ове песме је стопирао Миланов отац, Александар Фута Радуловић, а демо поменуте песме коју је отпевала Јелена је за кратко време преслушан и добио је позитивне коментаре. Међутим, према неким наводима, песма је била понуђена и Ани Николић. 

Многи су мислили да је завршена прича око ове песме, али наставак тек следи. На друштвеној мрежи "X" се појавила спорна песма, али овај пут у извођењу чланица групе "Хуррицане". Судећи по објави, нумера је процурила у јавност, дан пре самог објављивања на званичном Јутјуб каналу, које је заказано за сутра у 12 часова. 

Оно што се запажа је то да је као аутор песме потписан Милан Лаћа Радуловић, музику Милан Новаковић, а аранжман Марко Кон.

Претпоставља се да је Фута још једном продао  песму свог сина, коју је Јелена већ купила, он још једном продао, али овај пут Ураганкама. 

БОНУС ВИДЕО: