Jelena je prošlog avgusta, tačnije pre godinu dana objavila dva albuma "Alfa" i "Omega", koji su za kratko vreme postali veoma slušani. . Kako je Informer saznao, na projektima je trebala da se nađe i i pesma "Runde", koju je za Jelenu napisao Milan Laća Radulović. Izlazak ove pesme je stopirao Milanov otac, Aleksandar Futa Radulović, a demo pomenute pesme koju je otpevala Jelena je za kratko vreme preslušan i dobio je pozitivne komentare. Međutim, prema nekim navodima, pesma je bila ponuđena i Ani Nikolić. 

Mnogi su mislili da je završena priča oko ove pesme, ali nastavak tek sledi. Na društvenoj mreži "X" se pojavila sporna pesma, ali ovaj put u izvođenju članica grupe "Hurricane". Sudeći po objavi, numera je procurila u javnost, dan pre samog objavljivanja na zvaničnom Jutjub kanalu, koje je zakazano za sutra u 12 časova. 

Ono što se zapaža je to da je kao autor pesme potpisan Milan Laća Radulović, muziku Milan Novaković, a aranžman Marko Kon.

Pretpostavlja se da je Futa još jednom prodao  pesmu svog sina, koju je Jelena već kupila, on još jednom prodao, ali ovaj put Uragankama. 

BONUS VIDEO: