За Италију су ове Олимпијске игре у Паризу биле историјске када је у питању ритмичка гимнастика, јер су по први пут успели да се домогну индивидуалне медаље у овој конкуренцији! И то преко Софије Рафаели која је освојила бронзу.

Фото: Профимедиа

 

 

Велике заслуге иду на рачун Клаудије Манћинели (39), жене која је тренирала Софију и за само 10 месеци од ње је успела да створи шампионку.

 

 

Клаудија је на овом ОИ доспела у жижу јавности током наступа у ритмичког гимнастици, када камера просто није могла да се одвоји од ње. Многи су били одушевљени њеном лепотом и се**ипилом, па су се друштвене мреже "запалиле" од коментара: "Овај тренер би могао да се наљути на мене кад год пожели", написао је неко.

 

 

Гимнастика јој је прва и највећа љубав. Одмалена је била у овом спорту, док се обрела и као глумица и имала је роле у неколико италијанских филмова.

Међутим, кроз филмске улоге углавном ће је памтити као једну од девојака са плесног подијума у чувеној сцеи филма "Туриста" из 2010. године. Филма у ком се радња дешава у Италији, у Венецији, док главе улоге тумаче Анђелина Џоли и Џони Деп.

БОНУС ВИДЕО: