Иако су јој предвиђали лепу професионалну будућност у Србији, она је спаковала кофере и запутила се у Америку, где је остала једанаест година.

Између Јелене Ступљанин и њеног колеге Бојана Димитријевића љубав се родила на први поглед. У јуну 2019. године изговорили су судбоносно „да”.

 

 

- Радили смо представу „Зашто је полудео господин Р” и један студентски филм, у коме смо тумачили пар. Кад смо се први пут филмски пољубили, нисам ни претпостављала да ћемо ускоро отпочети везу – причала је Јелена о почетку романсе са пет година старијим колегом.

Заједно су отишли на море, прво у Пулу, па на Брионе. По повратку у Београд започели су заједнички живот у Бојановом стану и више се нису раздвајали.

Пет година брака у трену је пролетело, а Јелена Ступљанин и Бојан Димитријевић и даље деле исте емоције и блискост.

 

 

Ипак, сенку туге на њихову срећу баца чињеница да се још увек нису остварили као родитељи.

О тој, за њих болној теми, глумица је искрено причала у подкасту Бране Антовић ОДАбрана прича.

- У једном тренутку схватила сам да је моја потреба да са супругом Бојаном будем у доброј вези, здравом односу у нашој породици, јача од тога што се на тежак начин борим са тиме да не могу да затрудним.

Како је навела, стресна борба за потомство неминовно утиче на њихову заједницу.

 

 

- Не могу рећи да угрожава наш однос, али истина је да утиче на један део.

- Разговарали смо доста о томе. Схватила сам да је мени битније да имам квалитетан однос са мојим мужем, од свега осталог. То ми је довољно – закључила је Јелена Ступљанин.

(Хелло)

БОНУС ВИДЕО: