Као и увек, Чолић је засенио све својим елегантним стајлингом, а како признаје, раније је давао много више новца на гардеробу.

- Нисам се нешто стилизовао. Ово је јефтино "Босово" одело, обично одело. Прошла су та времена, раније сам ја одлазио у Енглеску и тамо куповао. Било је битно да на бини имаш шивено одело и да буде сценски, шљаштеће. Свашта се мења како човек стари, живот се мења, али ја се надам позитивно. У смислу неке зрелости, дружења, али и каријере - рекао је искрено певач и открио за чиме жали.

- Жао ми је што ретко издајем ЦД. Не знам да ли је то због сарадника, продуцената... Мада и ја последњих година пишем сам песме. Пре смо за три месеца правили плоче, а сада је све спорије. То ми је жао. Волео бих да изађе више нових песама. Постоје песме које млађа публика поново открива. У 90 одсто случајева песме боље звуче уживо него на снимку.

Фото: АТА имагес

 

Дино Мерлин је рекао да је Чола његов идол, а сада је он открио да ли може доћи до дуета.

- Прављење дуета је толико небитна ствар, то се деси спонатно увек. Дино и ја смо изнели дует који је изнад сваког дуета, а то је било извођење песме "Као моја мати" на концерту што има више прегледа него прави дуети - искрен је био он.

Често певачи говоре о томе како су они одбили неку песму која је касније постала хит.

- Деси се увек да ти промакне песма, не препознајеш је. Неко после препозна ту песму, боље му легне и после направе од тога хит. То се дешава - закључио је кроз смех певач.

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО: