Певачица Надица Адемов својевремено је испричала причу о свом оцу и саобраћајној незгоди коју је доживео. Својом исповешћу шокирала је јавност.

Џулијан Адемов, отац певачице Надице Адемов је 1999. године доживео тешку саобраћајну несрећу, после које је упао у кому, да би после неколико дана од стране лекара био проглашен мртвим.

- То је било 18. априла 1999., ми смо били клинци, имали смо годину дана... Имао је тешку саобраћајку. Нисмо били са њим у ауту, он је био са мамом и неким пријатељима. Био је на сувозачевом месту, излетео је кроз шофершајбну, двадесет метара даље је пао - почиње Надица причу.

Фото: АТА имагес

 

 

- Био је у коми пар дана, а онда су га прогласили мртвим. Написали су да није више жив, пребацили су га у мртвачницу. Пар сати је прошло и нека жена која ради у мртвачници установила је да се нешто тамо чује у тој једној комори, отворили су је, видели да је жив, па га вратили на одељење. Нису га још завели у књизи умрлих као мртвог, јер су брзо, после пар сати, открили да је ипак жив. Био је још месец дана у болници, под антибиотицима и шта је све требало... Нама мама није ни испричала све детаље, али довољно нам је рекла.

"Највише би волео да заборави тај дан"

- То њему ни данас није шала. Највише би волео да заборави тај дан и то што му се десило. Када дође 18. април, ми смо тог дана тотално повучени, направимо вечеру код куће, скупимо се ми, да се тај дан прослави као његов рођендан. Њему је прави рођендан 20. априла, два дана касније, али ми том дану ни не придајемо неки значај, више тај 18. април славимо - објаснила је Надица Адемов за Пинк.рс.

Фото: АТА имагес

 

 

Ускоро стиже друга беба

Иначе, Надица Адемов прошле године постала је мајка и на свет донела ћерку, којој је брачни пар дао име Мелина, а у њихову породицу ускоро стиже још једна беба којој се сви радују. Овог пута стиже син.

- Нисам захтевна трудница. Познајем доста жена које стварно нешто траже у два или три ноћу, ја не. Нисам била захтевна ни у првој трудноћи, у девет што поједем и то је то. Некада не морам апсолутно ништа увече да једем, не тражи ми се.

Фото: АТА имагес

 

 

Потајна жеља певачице је била да ћерки подари брата.

- Испунила ми се жеља да буде син и бићу најсрећнија особа на свету, неће ми ништа више после тога бити потребно. Супруг је рекао шта год буде, само да је живо и здраво, а ја сам рекла слажем се, али волела бих да буде дечак - рекла је она и додала да још нема у плану име које ће дати сину.

Надица Адемов чека друго дете, а није се удала

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО: