Владе и Ана су били на наступу балканске звезде Здравка Чолића на ком се Ана више него феноменално провела. 

На свом Инстаграм профилу је поделила снимак на коме се види да је атмосфера била феноменална. Када је почела песма  "Главо луда", кошаркашева жена је пала у транс и почела да скаче, ђуска и да тресе грудима ка камери. Ово је многе изненадило јер нисмо видели Ану у оваквом издању. 

Фото: Инстаграм принтскрин/ana_divac

 

Пар има станове широм света, а нови дом је у Црној Гори. Они су прво купили један стан у луксузном ризорту, а недавно и други на истој локацији само који ред зграда више.

- Он воли да седи ту у једном бистроу, некада сам, нарочито ујутру можете га видети како у тишини пије прву кафу. Није баш причљив, воли да је у друштву али није он тај који води главну реч. Привлачи пажњу, како не, па све и да није познат он је громада од човека. Не можете да га не приметите, каже овај комшија који, попут Дивца, лето проводи у ризорту.

- Ми овде имамо све, на плажу не морате ни да одете јер свака вила има базен. Не знам да ли сам га икада видео на плажи, док његову супругу Снежану виђам са пријатељицама. Она је једна, онако, грлата и страствена жена. Види се да је друштвенија од њега.

(Блиц) 

БОНУС ВИДЕО: