Vlade i Ana su bili na nastupu balkanske zvezde Zdravka Čolića na kom se Ana više nego fenomenalno provela. 

Na svom Instagram profilu je podelila snimak na kome se vidi da je atmosfera bila fenomenalna. Kada je počela pesma  "Glavo luda", košarkaševa žena je pala u trans i počela da skače, đuska i da trese grudima ka kameri. Ovo je mnoge iznenadilo jer nismo videli Anu u ovakvom izdanju. 

Foto: Instagram printskrin/ana_divac

 

Par ima stanove širom sveta, a novi dom je u Crnoj Gori. Oni su prvo kupili jedan stan u luksuznom rizortu, a nedavno i drugi na istoj lokaciji samo koji red zgrada više.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Divac (@ana_divac)

- On voli da sedi tu u jednom bistrou, nekada sam, naročito ujutru možete ga videti kako u tišini pije prvu kafu. Nije baš pričljiv, voli da je u društvu ali nije on taj koji vodi glavnu reč. Privlači pažnju, kako ne, pa sve i da nije poznat on je gromada od čoveka. Ne možete da ga ne primetite, kaže ovaj komšija koji, poput Divca, leto provodi u rizortu.

- Mi ovde imamo sve, na plažu ne morate ni da odete jer svaka vila ima bazen. Ne znam da li sam ga ikada video na plaži, dok njegovu suprugu Snežanu viđam sa prijateljicama. Ona je jedna, onako, grlata i strastvena žena. Vidi se da je društvenija od njega.

(Blic) 

BONUS VIDEO: