Осим Ђанија, Жељко Шашић је такође изнео своју верзију приче. Није успео да изведе неколико својих песама које су биле посвећене спортистима. Дао је пуну подршку колеги. 

- Нисам стигао, нема везе, нисам стигао да певам, али ја не знам ни ко је то организовао, да то тако буде, било је брдо опреме, музичара, само су се смењивали - рекао је Жељко, па се надовезао на Ђанијеву изјаву да је понижен јер је остао до 5часова, а није отпевао ниједну песму због колега које су, како каже, одржале "концерт".

Фото: АТА имагес

 

- Није фер, ако га је неко звао да пева, да он и ја треба, као најстарији, да певамо у 5 ујутру. Мени се није певало, без обзира што су ме заустављали тамо, али се нисам ни на кога наљутио, јер сам дошао јуче са пута. Дошао сам да се латим микрофона, и то су очекивали од мене, али нисам стигао. А како је време текло, било ми је свеједно што нисам стигао, али да је Ђани негде у праву - јесте. Ако су га звали, човек је хтео да испоштује, није океј. Требало је да се направи неки ред, али нисмо знали ко је задужен у оном метежу. Све у свему, било је супер, стићи ћемо следећи пут на ред, када освоје злато, онда Ђани и ја држимо концерт - рекао је Жељко 

 

 

Наше  олимпијце је дочекала торта на четири спрата специкално декорисана у духу олимпијских игара. 

Први спрат је за кошаркаше и њихову бронзу, док је други за нашу сребрну таеквондисткињу Александра Перишић, и прво златно место за Новака Ђоковића, Дамира Микеца, Зорану Аруновић и наше ватерполисте.

(Телеграф)

БОНУС ВИДЕО: