Osim Đanija, Željko Šašić je takođe izneo svoju verziju priče. Nije uspeo da izvede nekoliko svojih pesama koje su bile posvećene sportistima. Dao je punu podršku kolegi. 

- Nisam stigao, nema veze, nisam stigao da pevam, ali ja ne znam ni ko je to organizovao, da to tako bude, bilo je brdo opreme, muzičara, samo su se smenjivali - rekao je Željko, pa se nadovezao na Đanijevu izjavu da je ponižen jer je ostao do 5časova, a nije otpevao nijednu pesmu zbog kolega koje su, kako kaže, održale "koncert".

Foto: ATA images

 

- Nije fer, ako ga je neko zvao da peva, da on i ja treba, kao najstariji, da pevamo u 5 ujutru. Meni se nije pevalo, bez obzira što su me zaustavljali tamo, ali se nisam ni na koga naljutio, jer sam došao juče sa puta. Došao sam da se latim mikrofona, i to su očekivali od mene, ali nisam stigao. A kako je vreme teklo, bilo mi je svejedno što nisam stigao, ali da je Đani negde u pravu - jeste. Ako su ga zvali, čovek je hteo da ispoštuje, nije okej. Trebalo je da se napravi neki red, ali nismo znali ko je zadužen u onom metežu. Sve u svemu, bilo je super, stići ćemo sledeći put na red, kada osvoje zlato, onda Đani i ja držimo koncert - rekao je Željko 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Đani (@đanimusic)

 

Naše  olimpijce je dočekala torta na četiri sprata specikalno dekorisana u duhu olimpijskih igara. 

Prvi sprat je za košarkaše i njihovu bronzu, dok je drugi za našu srebrnu taekvondistkinju Aleksandra Perišić, i prvo zlatno mesto za Novaka Đokovića, Damira Mikeca, Zoranu Arunović i naše vaterpoliste.

(Telegraf)

BONUS VIDEO: