Јелена Карлеуша већ десет година негује пријатељство са Зораном Бирташевићем који је њен менаџер, продуцент и ПР који води рачуна о њеној каријери али и о приватним пословима.  

Сарађивали су заједно на новим албумима "Алфа" и "Омега". 

Они који прате Зорана и Јелену, могу запазити да имају велики број заједничких фотографија са турнеја и наступа: 

- Мало ко од нас има ту срећу да упозна пријатеља за читав живот, пријатеља који се жртвује и бори за нас као отац, брат… Пријатеља у добру, а највише у злу. Имала сам ту срећу, упознала сам човека који ми је постао највећи ослонац, подршка, саобрац, и брат - написала је Јелена једном приликом о Бирташевићу на друштвеној мрежи Инстаграм. 

- Човека који је постао мој највернији сарадник у овој земљи у којој доживљавам само спутавање, неразумевање, нападе и медијски линч. Нико се за мене није борио, сем моје мајке и моје тетке, као Зоки. 

Певачица Јелена Карлеуша решила је да свом блиском пријатељу честита рођендан и на тај начин се захвали за све што је учинио за њу и био у најтежим  тренуцима.

- Једног дана, када све прође, остану само они који су били ту и у добру и у злу… који те знају истински, воле са свим врлинама и још више са манама… Они који су веровали у тебе кад нико није и они који су учинили све да сијаш скривајући твој мрак… Срећан рођендан мом животном сапутнику, брату, саборцу, креатору, визионару… мом Зорану. Срећна сам што те имам и што ти загорчавам сваку нову годину живота - истакла је певачица, а Зоран јој се брзо захвалио:

- Кад Лав каже. Волим те много и тако у недоглед и тако у недоглед - одговорио је Бирташевић.

БОНУС ВИДЕО: