Наши златни спортисти славили су пре две вечери успех који су постигли на Олимпијским играма, а међу певачима који су славили с њима, појавила се и Даница Црногорочевић са супругом, свештеником Иваном.

Даница је такође, као једна од Нолетових омиљених певачица, наступила на прослави, а посебну пажњу привукла је током извођења песме "Весели се српски роде".

И након што је отпевала нумеру којом се поносе сви Срби, кратко је на сцену изашао и њен супруг Иван, који је аутор песме, а који је посебне речи упутио управо Новаку.

Фото: АТА имагес/З. М.

 

 

- Дали су живот свој за Часни крст и слободу златну. Ту је наш, један јединствени, непоновљиви Новак Ђоковић и сви остали наши величанствени спортисти који су несебично жртвовали себе, свој живот, своју младост угледајући се на наше великане. Због тога, волимо те, Новаче. Изађи и покажи своју величину, нека читав свет види колико нас воле, "Весели се српски роде" - рекао је Иван.

 

Новак је, све време, чини се постиђен због Иванових речи слушао, и на крају га поздравио аплаузом.

Иначе је, уз његову омиљену песму "Весели се српски роде", све време држао подигнута три прста и љубио грб на свом дресу.

(Tелеграф)

БОНУС ВИДЕО: